Reptevessiomo's Heaven - Lily Maebelle

Vad jag samlar påKan man samla på skor?

Så den stora frågan är väl om man kan samla på skor. Har man sett den där filmen om tjejen som har tusen och en skor så är väl svaret ja. Och det är väl nog vad jag skulle svara också. Man tycka att skor skulle vara en konstig sak att samla på. Men jag är nöjd med det. Min garderob är inte nöjd med det, men inte lyssnar jag på den. Jag älskar alla slags skor. Sandaler, vinterskor, stövletter och så vidare, och så vidare. Jag säger som hon i filmen "för att skor passar alla". Man måste inte vara vrålsnygg för att skor ska passa snyggt på fötterna. Man kan känna sig jättefin i ett par snygga sandaletter eftersom det passar alla. 

Hur många skor har jag då?

Lite för många kanske... Har planer på att rensa bland mina skor. Det blir ju inte direkt slitna eftersom jag har så många att välja mellan, men vissa har väl varit omoderna ett tag nu. Dessutom behöver man rensa emellanåt. Jag känner nästan att jag borde införskaffa den praktiska regeln ett par in ett par ut. Eller kanske sälja av de som är snygga som folk skulle vilja köpa. Eller kanske ge bort skor till de behövande, det tror jag nog hade varit bra. Det finns en massa människor i världen som inte har skor som verkligen skulle behöva. Har nog några skor som skulle vara varma och sköna till de som bor i kallare länder. 

Kommer jag fortsätta att köpa skor?

Troligen. Det är ju en hobby jag har och jag samlar ju som sagt på skor. Jag tycker det är roligare att köpa skor än att köpa kläder. Man får välja själv vad man vill lägga sina pengar på, kläder eller skor.